פלאפל ושווארמה הם שניים מהמאכלים האהובים בישראל, וכל אחד מהם מחזיק במקום מיוחד בלבבות הישראלים. הפלאפל, חטיף טבעוני עשוי מכדורי חומוס מתובלים ומטוגנים, מוגש בפיתה עם סלטים וטחינה, מייצג את הפשטות והמסורת הישראלית. השווארמה, מאכל בשרי עסיסי מנתחי בשר מתובלים הנחתכים מהודו, עוף, או כבש, מוגשת גם היא בפיתה או בלאפה עם סלטים, חמוצים ועמבה, מביאה את הטעמים העשירים שלה לכל ביס. הצטרפו לסקר ובחרו – האם אתם מעדיפים את הפלאפל המסורתי או את השווארמה העסיסית? שתפו את דעתכם וספרו לנו למה בחרתם במאכל האהוב עליכם.
ברור ששווארמה